Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

15. 04. 2017. 18:07   >>  17:45 1

DEMOKRATE U KAMPANJI

"Loša saobraćajna infrastruktura u Toploj"

Mještani naselja Topla u Herceg Novom požalili su se predstavnicima Demokrata na loše stanje lokalne saobraćajne i putne infrastrukture i ukazali na neophodnost rekonstrukcije kompletnog donjeg puta od Igala do Tople i od zgrade Opštine do Savine, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Trećeg dana drugog kruga kampanje uoči lokalnih izbora u Herceg Novom, kandidat za gradonačelnika Herceg Novog sa liste Demokrata, Stevan Katić, u društvu predsjednika Alekse Bečića i generalnog sekretara Borisa Bogdanovića, ali i velikog broja mladih volontera Demokratske Crne Gore, obišao je područje Tople, na kojem se upoznao sa brojnim problemima koji opterećuju svakodnevni život mještana ovog područja", saopštile su Demokrate.

Osim što su se požalili na loše stanje lokalne saobraćajne i putne infrastrukture, mještani Tople su, kako se navodi u saopštenju, negodovali zbog nedostatka trotoara duž Jadranske magistrale od semafora na tom području do Šišteta.

"Predsjednik Bečić upoznat je i sa nesređenim problemom parkirališta na ovom području, problemom sa zelenim površinama, potrebom za uspostavljanjem komunalnog reda i rješavanjem pitanja odvoda komunalnih voda", kazale su Demokrate.

Demokrate su, navodi se u saopštenju, mještane Tople upoznale sa svojim programskim odrednicama kojese tiču svih problema mještana tog područja i uvjerile ih da će, po stupanju na vlast, graditi trotoare sa pripadajućom infrastrukturom, kako bi se povećala bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

"Osim toga, rukovodstvo Demokrata garantovalo je Topljanima da naša vlast neće dopustiti da se i u sezonu 2018. godine uđe sa neriješenim pitanjem otpadnih voda jer bi to bilo nedopustivo za grad koji je svojevremeno jedini na ovom dijelu Jadrana mogao da parira Dubrovniku po spremnosti da dočekuje veliki broj turista", navele su Demokrate.

Demokrate će, kako su kazali, kroz planske dokumente definisati i predvidjeti izgradnju podzemnih i nadzemnih garaža i parking prostora na području cijelog Herceg Novog, a u naplati parkinga za građane Herceg Novog biće uveden niz povoljnosti.

"Da građani Herceg Novog vjeruju da sve ovo nijesu prazna obećanja, svjedoči podrška u koju se svakodnevno uvjeravaju volonteri Demokrata. Na području Tople na osnovu drugog kruga kampanje zabilježen je porast podrške koji bi prilično zastrašujuće djelovao na druge političke subjekte, ako bismo ga ovom prilikom objavili. Reći ćemo samo da smo na području Tople, u okviru drugog kruga, ponovo posjetili 628 domaćinstava", piše u saopštenju Demokrata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније