Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

13. 04. 2017. 08:05 >> 07:42

PREDSJEDNIŠTVO STRANKE

Husović neće o smjeni Brajovića

Predsjedništvo Bošnjačke stranke na sjednici, koja bi trebalo da bude održana do sredine aprila, neće raspravljati o inicijativi petnjičkog odbora te stranke o smjeni predsjednika Skupštine i lidera Socijaldemokrata Crne Gore Ivana Brajovića, saznaje Pobjeda.

"Vrh stranke predvođen Rafetom Husovićem nema namjeru da raspravlja o toj inicijativI", rekao je Pobjedi izvor blizak vrhu Bošnjačke stranke.

Petnjički odbor Bošnjačke stranke zvanično je centrali partije 6. aprila poslao inicijativu o pokretanju pitanja povjerenja predsjedniku Skupštine Ivanu Brajoviću, ali ta informacija nije potvrđena Pobjedi iz vrha stranke.

Inicijativu je podnio predsjednik Opštinskog odbora BS Petnjica Adnan Muhović.

"Partija Ivana Brajovića - Socijaldemokrate je objavila otvoreni rat Bošnjačkoj stanci. Izbacila nas je iz vlasti u Bijelom Polju i Petnjici uz pomoć DPS-a. Ključna stvar je bila moja smjena. Ova antibošnjačka partija namjerava da, gdje god je to moguće, zauzme mjesta Bošnjačke stranke pa je zbog toga potrebno preduzeti određene mjere kako bi je zaustavili u njenim namjerama", rekao je Muhović povodom pokretanja inicijative. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније