Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

12. 04. 2017. 22:50 >> 22:25

NA SJEDNICI SO

Izabrani potpredsjednici opštine Kotor

Na današnjem zasijedanju kotorskog parlamenta, nakon sedam sati rada, usvojen je dvadesetjedan predlog odluke predviđen dnevnim redom.

Potpredsjednici Opštine u narednom, četvorogodišnjem mandatu biće: Milivoje Mišo Samardžić iz Demokratskog fronta, Branko Nedović iz SDP-a i Ljiljana Popović Moškov iz Građanskog pokreta URA, dok je za novu sekretarku Skupštine opštine Kotor nakon razrješenja dosadašnje Dušanke Banićević, imenovana diplomirana pravnica iz Kotora Maja Mršulja, odlučeno je na zasijedanju gradskog parlamenta. Usvojene je i Odluka o davanju saglasnosti na rješenje o razrješenju Petra Abramovića funkcije glavnog administratora Opštine Kotor, prenosi Radio Kotor.

U okviru tačke Izbor i imenovanja, prihvaćeni su zaključci kojim se predlažu članovi odbora i savjeta gradskih ustanova i preduzeća čiji je Opština osnivač. Usvojen je i Zaključak Odbora za izbor i imenovanja kojim se predlaže da se za punomoćnika – predstavnika Opštine Kotor kao većinskog vlasnika, u Skupštinu AD Luka Kotor imenuje Branko Nedović. On se ovlašćuje da glasa za razrješenje dosadašnjih članova Odbora direktora - Stanislave Subotić, Dejana Uskokovića i Gorana Grbovića ukoliko imenovani u skladu sa članom 87, stav tri Statuta „Luka Kotor" AD ne podnesu ostavke.

Zaključkom je predviđeno i da Nedović predloži i glasa za kandidate Odbora direktora Luke Kotor AD i to: dr Branislava Dragovića, dr Branka Baća Ivanovića i kapetana Slobodana Vukasovića. U Zaključku se kaže da Nedović treba da glasa u Skupštini AD Luka Kotor u vezi sa svakom pojedinačanom tačkom dnevnog reda po uputstvima Skupštine Opštine i predsjednika Opštine koja zavisno od slučaja može biti posebno data.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније