Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

12. 04. 2017. 19:19   >>  21:12 20

ODGOVORILI MARKOVIĆU

"DF spreman da uzvrati udarac"

Vlada Duška Markovića bezuspješno priskače u pomoć Specijalnom državnom tužilaštvu kako bi pokušali da "prekreče farsu od političke optužnice", saopštio je Demokratski front. Iz tog političkog saveza su kazali da ostatak opozicije nije pokazao solidarnost s njima, ali da su spremni da "izdrže svaki napad i uzvrate udarac".

Podsjetimo, Marković je danas najavio da će ove sedmice biti podignuta optužnica za slučaj pokušaja terorističkih napada. Saopštio je da su svi kapaciteti Specijalnog državnog tužilaštva i organa za sprovođenje zakona usmjereni na taj, kako je rekao, najvažniji slučaj u novijoj istoriji.

"Jedini zločin koji se 16.oktobra dogodio u Crnoj Gori je počinjen od strane Mila Đukanovića i Duška Markovića, koji su režirajući `državni udar` panično namicali korumpiranu parlamentarnu većinu, ne bi li Marković ostvario svoj davnašnji san - postao premijer i makar na minut, dva izašao iz dugačke sjenke stvarnog premijera Đukanovića", navodi se u saopštenju DF-a.

Iz Fronta su kazali da je premijer posljednja osoba koja može mjeriti bilo čiji stepen panike.

"DF od početka sam vodi borbu protiv kriminalizovanog režima raskrinkavajući iz dana u dan ovu političko tužilačku farsu, i odlučni smo u namjeri da u ovoj borbi razotkrijemo sve što su članovi kriminalne grupe Đukanović, Marković, Pažin, Katnić i Sinđelić planirali kako bi obezbijedili na lopovluku zasnovanu parlamentarnu većinu", saopštio je DF.

Oni su optužili ostatak opozicije da nije pokazao solidarnost,  "već pojedini njegovi djelovi, nažalost, više navijaju za Sašu Sindjelića i Milivoja Katnića, nego za istinu, ne bi li u nekim mikro projekcijama pokušali da ostvare sitni partijski interes".

"Ostaće zabilježeno u istoriji crnogorskog parlamentarizma neobjašnjivo ćutanje i izostanak solidarnosti ostatka crnogorske opozicije, dok korumpirana parlamentarna većina okupljena oko svojih privilegija nasrće na DF. Ali i jedni i drugi moraju znati, DF je najjači i najorganizovaniji politički savez koji ne može niko uplašiti, jer iza nas stoji pravda i desetine i desetine hiljada naših članova koji su zajedno sa nama spremni da izdrže svaki napad i uzvrate udarac", istakli su iz DF-a.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније