Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: O.Z. ]

11. 04. 2017. 15:07 >> 14:46
9

REAGOVANJE PAŽINA

"Krivokapić da objavi koga sam progonio"

Ministar pravde Zoran Pažin pozvao je predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) Ranka Krivokapića da javno objavi koga je to i kada progonio po političkom osnovu, nakon optužbi lidera SDP-a u emisiji "Replika", emitovanoj sinoć na TVCG.

"Povodom javno iskazane notorne neistine i uvrede od strane gospodina Ranka Krivokapića u emisiji Replika RTCG,da „vršim progon po Ministarstvu po političkom osnovu“, čime sam, po njegovim riječima, „pao još niže od člana kriminalne organizacije“, kakvom kvalifikacijom me je prethodno „počastio“ u istoj emisiji gospodin Andrija Mandić, a kome se tokom čitave emisije gospodin Ranko Krivokapić  dodvoravao, pozivam gospodina Ranka Krivokapića da javno objavi koga sam to i kada progonio po političkom osnovu, ili da pokaže da još uvijek razlikuje čast od beščašća i javno se izvini zbog notornih neistina koje je iznio", saopštio je Pažin.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније