Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 06. 2013. 15:17 >> 15:17
1

STANJE U BARU

SNP: Plaže prljave, plate kasne

Bar je nepripremljen za turističku sezonu, upozoravaju u opštinskom odboru Socijalističke narodne partije i navode da se opština suočava sa brojnim problemima.

"Činjenice govore da plaže nijesu očišćene, nije asfaltirano glavno sutomorsko šetalište, nije se otpočelo sa gradnjom kanalizacionog objekta sa kolektorom, još uvijek nije riješeno uredno vodosnabdijevanje naselja zbog neizgrađene sekundarne vodovodne mreže, nije završen mjesni trg u Sutomoru nije, kao ni stambene zgrade za prosvjetne i zdravstvene radnike Bara…", navodi se u saopštenju SNP-a.

Navode da je to samo dio nerealizovanih, a pompezno najavljenih, predizbornih obećanja lokalne vlasti.

U toj partiji kažu da turističko naselje „Maljevik“, koje je trebalo biti završeno odavno, nije ni započeto, a novac je već potrošen.

„Ističemo da je očigledno da je opštinska vlast u Baru u problemima, da opštinska administracija sa višemjesečnim zaostatkom prima plate, da je sama Opština u dugovima, da se krši Poslovnik o radu Skupštine opštine, jer se u toku ove godine održala samo jedna njena sjednica“, navodi se u saopštenju SNP-a.

OO SNP Bar ocjenjuje da je na posljednjoj održanoj sjednici SO Bar demonstrirana kriza u funkcionisanju same Skupštine.

„A da su problemi, afere, nepoštovanje Poslovnika o radu, i atmosfera na samoj sjednici, nagovještaj duboke krize vlasti na opštinskom nivou Bara. Samim tim, potvrđuje se i ona narodna – „Dok ima para, ima i ljubavi“, navodi se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније