Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

30. 03. 2017. 19:25   >>  19:02 8

DPS O KOTORU

"Prodaju Audi, a povećavaju naknade"

Novooformljena vlast u Kotoru grčevito se trudi da populističkim potezima zamaže oči građanima, kako bi prikrila šta stvarno radi, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

 

„Iako se još uvijek ne mogu dogovoriti o podjeli vlasti unutar svoje usitnjene neprirodne koalicije, građanima serviraju priče kao što je ona o “Majinom audiju”, kojima se predstavljaju kao dobročinitelji. Ali su zaboravili da pomenu kako su sebi odmah na startu povećali odborničke nadoknade“, navodi se u saopštenju DPS-a.

Umjesto toga, kako su dodali, mladi politikanti iz Demokrata nijesu se mogli suzdržati da ne  pokažu kako su smislili mjere štednje.

„Oni će prodati skupi Audi, i novac podijeliti, kako kažu, 'sirotinji'. Istovremeno, u Skupštini su donijeli odluku o povećanju nadoknade odbornicima. Račun je najjednostavniji – godišnja razlika za odborničke nadoknade ravna je vrijednosti tog čuvenog Audija“, navode iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, tim i drugim primjerima, nesnalaženjem u planiranju opštinskog budžeta i najavom otpuštanja radnika Opštine, Demokrate već na početku mandata pokazuju građanima Kotora ko su oni ustvari.

„Pola godine su potrošili u formiranju vlasti i niko ne zna još koliko će. Naravno, sve to vrijeme nisu našli rješenje ni za jedan realni problem Kotorana, niti toga ima u nagovještaju. Grdno se varaju ako misle da će demagoškim parolama iz komunističkih vremena prevariti građane da ne pitaju šta je sa dvoranom, pothodnikom, žičarom. I morem drugih životnih problema“, navodi se u saopštenju.

U međuvremenu, dodali su iz DPS-a, vlast se pravi da nije april,  i da nije početak sezone.

„Prioritet za njih imaju zabavna saopštenja za naivne kao što je ono o voznom parku. To su potezi koji mogu biti inspiracija feštađunima za naredne maskenbale. Nadamo se da će već jednom početi da shvataju da bavljenje politikom nije samo šetanje kravata jarko crvene boje. Vjerujemo da su građani Kotora već to razumjeli“, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније