Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

25. 03. 2017. 14:13 >> 23:03
19

SDP PORUČUJE

"Marković otima od majki zbog tajkuna"

SDP-u je, kako navode, "jasan jad gospodina Markovića koji otima od izmučenih majki da bi bilo više za tajkune i pozajmljena imena njegovih partijskih saboraca".

Iz medijskog pula SDP-a je saopšteno da im je jasan, kako kažu, "jad gospodina Markovića" kad, kako navode, "prodaje Crnu Goru do posljednjeg komada da bi njegovi drugovi mogli više ponijeti iz Crne Gore, a vratiti nam državljanstva".

"SDP-u je jasan jad gospodina Markovića koji do samoponiženja nudi u bescijenje mjesta u Vladi državnog udara, a niko iz opozicije neće. I onda, zamislite tu pogubljenost, premijer tvrdi da odbijajući da bude dio Vlade, SDP hoće u vlast po svaku cijenu. Jasan je i jad ostavljenog DPS-a kada je SDP svojevoljno otišao u opoziciju, poslije dobijanja poziva za punopravno članstvo u NATO. Nema iza koga DPS sad kriti svoje pravo lice", navodi se u saopštenju.

SDP–u je, kažu, "jasan jad gospodina Markovića kada mu je namijenjena uloga sezonskog premijera sa najkraćim mandatom u istoriji višepartizma do proljećnjih opštih izbora. Ili za njega još gore, dok kolegi Vujanoviću ne istekne treći neustavni mandat".

Iz SDP-a poručuju da im samo nije jasno, "cijeneći i neke dobre napore gospodina Markovića, da ne vidi neumitan kraj autokratske vlasti DPS-a koja je okupirala svoju zemlju i poharala je. Kako ne vidi: nesalomljivost izmučenih majki Crne Gore, poraz koji su im nanijeli sami slobodni građani Nikšića, povraćeni dignitet profesiji ljekara koji su povratili svoju Komoru, oslobađanje građanskom hrabrošću i patriotizmom Javnog servisa".

Iz medijskog pula te partije su saopštili da se nadaju "da će gospodin Marković ipak smoći snage i postati premijer koji služi narodu, a ne jedinoj nesmjenjivoj autokratiji u NATO famiiji i posljednjoj u Evropi".

 

 

 

Пратите нас на

Коментари19

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније