Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavila: J.B.Č. ]

25. 03. 2017. 10:30 >> 11:58
21

DARMANOVIĆ-MEKMASTER

Podrška članstvu CG u NATO

Savjetnik za nacionalnu bezbjednost predsjednika SAD-a, H.R. Mekmaster u razgovoru sa ministrom Darmanovićem naglasio je snažnu podršku američke administracije skorom članstvu Crne Gore u NATO. Sagovornici su razmijenili mišljenja o bezbjednosnim i drugim izazovima u regionu i svijetu.

Ministar vanjskih poslova prof. dr Srđan Darmanović razgovarao je sa H.R. Mekmasterom, savjetnikom za nacionalnu bezbjednost predsjednika SAD-a Donalda Trampa.

Savjetnik Mekmaster je naglasio snažnu podršku aktuelne američke administracije i Sjedinjenih Država skorom članstvu Crne Gore u NATO, koja će, između ostalog, biti potvrđena i ratifikacijom Protokola o pristupanju Crne Gore u NATO, koja je planirana za narednu sedmicu.

U kontekstu predstojećeg punog savezništva u okviru NATO-a, razmijenjena su mišljenja o bezbjednosnim i drugim izazovima u regionu i svijetu.

Ministar je imao odvojene sastanke i sa višim direktorom za Evropu u Centru za strateške i međunarodne studije (CSIS) Heder Konli, kao i sa predstavnicima Heritidž fondacije.

 

 

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније