Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Mina, Objavio: I. P. ]

24. 03. 2017. 08:15   >>  07:53 23

TRAŽE NOVE IZBORE

Petnjica: BS raskinuo koaliciju s DPS-om

Opštinski odbor Bošnjačke stranke u Petnjici raskinuo je koalicionu saradnju sa DPS-om u toj opštini, odlučeno je na sinoć održanoj sjednici Opštinskog odbora BS-a.

Članovi petnjičkog BS-a smatraju da je DPS inicirao raskid koalicije tako što nije ispoštovao prvu tačku koalicionog sporazuma, a to je da mjesto predsjednika Skupštine opštine pripada Bošnjačkoj stranci, saopštio je izvor Radija Petnjica.

"Način na koji je smijenjen Adnan Muhović i nezakonite radnje, kršenje svih pravnih akata, navele su članove OO BS da pozovu predsjednika države Filipa Vujanovića da odmah raspiše prijevremene izbore u Petnjici, jer je to jedino rješenje u situaciji kada lokalna vlast ne funkcioniše", kaže izvor iz OO BS.

Izvor radija je rekao da je OO DPS izdao sve što se moglo izdati: vjeru, naciju, sve zarad ličnog interesa te da sa takvima nemaju šta da traže.

"Pokazali smo da su nama opšti interesi Bošnjaka iznad ličnih interesa i ovo je bilo jedino moguće rješenje", kazao je jedan od članova OO BS Petnjica.

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније