Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Objavio: I. P. ]

22. 03. 2017. 11:25 >> 10:59
22

MEDOJEVIĆ SMATRA

Promjene neće doći same

Član Predsjedništva Demokratskog fronta (DF), Nebojša Medojević, ocijenio je da promjene u Crnoj Gori neće doći same, te da je umjesto slike jedinstvene slike poslata slika nejedinstva i konfuzije.

"SDP neće na proteste, Ura i Demos će odluku donijeti malo sjutra, a Demokrate neće na proteste ako neće SDP. Zaključak je jasan: SDP, Ura, Ddemos i Demokrate neće na proteste. A opljačkani, osiromašeni narod, ne može da čeka. I onda neko kaže DF nije za jedinstvo opozicije. Niko ne zna razloge za ovakve neshvatljivo izbjegavanje odgovornosti ostatka opozicije", napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Napominje da je "umjesto slike jedinstva opozicije poslata slika nejedinstva i konfuzije u samoj opoziciji te da u borbi protiv režima DF ostaje sam".

"Promjene neće doći same. Ne postoji primjer u svijetu da je jedan totalitarni, autokratski, korumpirani režim, sam odustao od krađe izbora i obezbijedio uslove za fer i slobodne izbore", naglasio je Medojević i istakao da "uvijek i svugdje promjene dolaze pobunom i protestima“.

Lider PzP-a se zapitao zašto ostatak opozicije bježi od jedinog dokazanog metoda borbe protiv režima, te napomenuo da je usled ovakvog ponašanja opozicije nanešena nemjerljiva šteta:

„Umjesto slanja snažne poruke jedinstva i odlučnosti u borbi za demokratiju i slobodu, i delegitimizacije režima, ovakvo ponašanje ostatka opozicije nanosi nemjerljivu štetu i šalje sliku nejedinstva i konfuzije u opoziciji“, istakao je Medojević.

Пратите нас на

Коментари22

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније