Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

20. 03. 2017. 13:54   >>  13:28 1

VUKOVIĆKA U HRVATSKOJ

Promovisati socijaldemokratiju na Balkanu

Potpredsjednica Omladine Socijaldemnokrata Crne Gore (OSD) Ivona Vuković istakla je važnost promovisanja socijaldemokratije na prostoru Balkana i naglasila da će dvije omladinske organizaicije, OSD i Forum mladih Hrvatske, i ubuduće nastaviti da jačaju dobru saradnju.

 

Deseta Konvencija Foruma mladih SDP-a Hrvatske, održana je od 17. do 19. marta u Zagrebu,  a u  ime Omladine Socijaldemokrata, Konvenciji su, Vukovićeva i Stefan Šušter, potpredsjednici SDCG.

“U pozdravnom govoru, potpredsjednica OSD-a, Ivona Vuković, novoizabranom rukovodstvu je poželjela puno uspjeha u predstojećem mandatu, u želji da nastave da grade svoju organizaciju na ključnim socijaldemokratskim temeljima, vođeni dobrim primjerom svojih prethodnika”, navodi se u saopštenju.

Konvenciji je prisustvovalo 350 delegata i gostiju. Za predsjednicu u ovom sazivu Foruma mladih izabrana je Biljana Gaća, a za potpredsjednike Luka Nikpalj, Lara Kvesić i Hrvoje Novak. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније