Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Dnevne novine; Objavio: I. P. ]

16. 03. 2017. 08:13   >>  07:48 9

RADULOVIĆ SAOPŠTIO

Bojim da će Krapović "slomiti" Budvu

Najava predsjednika opštine Budva Dragana Krapovića da će za Festival Sea dance dati mnogo manje para, a možda ni centa, kod turističkih radnika izazvala je nevjericu.

Suvlasnik "Montenegro Stars" i prvi čovjek hotela Splendid Žarko Radulović kazao je Dnevnim novinama da je Sea dance donio mnogo dobra crnogorskoj prijestonici turizma.

"U svojoj namjeri da učini dobro predsjednik opštine Dragan Krapović se, izgleda, ne konsultuje ni sa kim. To je njegovo pravo, ali se plašim da će tako slomiti Budvu. Trebalo je da pita one koji su glasali za njega da li im je ovaj festival donio neku korist. Tvrdim da jeste i to veliku. Ako se pare ne slivaju direktno u budžet, u svakom slučaju se slivaju u kase turističkih preduzeća i građana Budve koji se bave turizmom", kaže Radulović.

Sea dance na plaži Jaz se održava od 2014. godine. Ranije potpisanim ugovorom Opština se obavezala da iz kase izdvaja 300.000, a Turistička organizacije Budve još 100.000, koliko daje i Vlada.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније