Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

10. 03. 2017. 14:19   >>  13:54 7

SDP NIKŠIĆANIMA

"Ne upisujte ime u arhive Pink autokratije"

Socijaldemokratska partija Crne Gore uputila je proglas Nikšićanima koje poziva da u nedjelju ne izlaze na izbore, ili ako već moraju, da listić učine nevažećim.

 

“U nedjelju će vaš grad biti jedino mjesto u Evropi u kojem će se održati jednopartijski izbori. Uzeli su vam pravo na pristojan rad i miran život, a sada hoće da vas ponize i pred cijelim svijetom, glasanjem silom na sramotu. Brukaju ime grada koji je kroz čelični znoj uzdizao ime Crne Gore”, navodi se u saopštenju.  

Iz SDP-a kažu da je DPS-u Crna Gora imovina, a ne domovina.

“DPS samodržac je zarobio Crnu Goru i pretvorio je u svoje imanje, gdje oni uzimaju plodove koje vi mukom stvarate. I kad su vam sve uzimali, sluge nikad nijeste pristali biti. Grade prkosnog Ljuba Čupića, pokaži otpor  kao i vazda nepravdi -  ne upisujte vaše ime u arhive  Pink autokratije”, navodi se u saopštenju I dodaje:

“Ne izlazite na izbore, a ako već morate učinite listić nevažećim. Brzo će doći dan da birate kao slobodni ljudi na pravim izborima.”   

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније