Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: B.V.

01. 03. 2017. 14:23   >>  14:12 14

SDP REAGOVAO

Pink Crnogorci nas zovu izdajnicima

Lijepo je i časno je biti proglašen izdajnikom od Pink Crnogoraca koji se, bježeći od odgovornosti za krađu, odriču crnogorskog državljanstva. Ko iz vizure takvih nije izdajnik, slab je patriota, ocijenili su iz Socijaldemokratske partije (SDP).

 

Lider Demokratske partije socijalista Milo Đukanović je ocijenio da Socijaldemokratska partija i građanski pokret URA koji su, kako je rekao, nekada bili na strani državnih interesa, duguju građanima odgovor na pitanje zašto su prešli na stranu izdajnika.

Reagujući na to pitanje, iz SDP-a odgovaraju da “vi najbolje znate ko je izdajnik Pink patriotizma i hvala vam na priznanju”.

“SDP je protiv funkcionera koji potkradaju građane, Pink patriota koji se odriču crnogorskog državljanstva, "NATO promotera" koji sa Milanom Kneževićem imaju specijalne veze preko Jedinstvene Rusije, prakse da građani plate 10 miliona eura za Limenku bliskom srodniku najvećeg Pink Crnogorca, "prava" vama bliskih da ne plaćaju porez i zakinu državu za 700 miliona eura.  Vi to omogućavate, ali štedite po par desetina eura na tuđoj djeci, koja istina ne grade hidrocentrale, ali nijesu zbog toga manje djeca ove zemlje”, saopštio je član Predsjedništva SDP-a, Bojan Zeković.

On navodi da SDP ne misli kako privatne biznise treba finansirati iz budžeta, a novac za liječenje skupljati putem sms-ova.

“I tako redom, znate vi mnogo bolje sopstvene poslove.Vi, budući da se isključivo srijećete sa sličnima sebi, mislite da je samo to Crna Gora. I zbog toga smo od vas proglašeni za izdajnike. Treba potpuno izgubiti osjećaj za realnost života u zemlji, koju polako napuštate i koje se odričete, pa izjaviti tako nešto. Po Đukanoviću, nemoguće je biti protiv njega, a ne biti protiv države. Dobili smo rijedak prikaz ogoljenog doživljaja države kao privatnog posjeda”, navodi Zeković.

SDP, kako je dodao, funkcionere DPS-a ne oslovljava kriminalcima, onako kako oni sami sebe predstavljaju na sudu.

“Mi vas smatramo otužnom verzijom Pink Crnogoraca, kojima je lažni patriotizam postao poslednje utočiste pri bjekstvu iz Crne Gore”, zaključuje Zeković.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније