Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

27. 02. 2017. 20:25   >>  20:29 7

DPS TVRDI

"Ranko bi da bude tužilac umjesto VDT-a"

Nezajažljiva žeđ za vlašću pomjerila je Ranka Krivokapića sa visoke stolice u opozicione klupe, pa ne zna kud udara, trde iz Demokratske partije socijalista. Zato nije ni čudo, kažu, što je svoju SDP doveo tu gdje je danas – na margini crnogorske političke scene. Gdje i on.

"Cio zivot se ustvari bavi uzaludnim stvarima, i izmišljanjima o svojoj veličini. Samoproglašenom ustavotvorcu u tom tonu protiče čitava politička karijera. Prvo je želio da bude Rakčević umjesto Rakčevića, potom Đukanović umjesto Đukanovića, na kraju i Mandić umjesto Mandića, a sada bi malo da bude i Vrhovni državni tužilac umjesto VDT-a", navode iz DPS-a. 

Nije ni čudo, kažu iz te partije, jer profil političara kakav je Krivokapić nema svoj identitet, već se kao parazit nakači na neuporedivo jačeg od sebe i tako opstaje dok ne nađe novog "domaćina". 

"Pošto mu je u samom startu propao pokušaj da sebe nametne kao lidera opozicije, sada je novog "domaćina" našao u instituciji VDT-a, u čije ime prijeti bez utemeljenja. I Krivokapiću treba da bude jasno – političke licemjere njegovog kalibra niko ne želi uz sebe, pa čak ni DF. Makar su toliko naučili od DPS-a", poručuju iz te partije i dodaju da nije Krivokapić taj koji će bilo kome šta zabranjivati i određivati mu sudbinu.

"Mada bi u svom umišljaju veličine volio da je takva moć samo u njegovim rukama. Što god i koliko god puta ponovio svoje laži, dva su ključna pitanja koja mu ruše kompletnu političku koncepciju: Đe si bio 18 godina? Zašto si izdao Crnu Goru", ponavljaju pitanje Krivokapiću iz Demokratske partije socijalista.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније