Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: F.R.

24. 01. 2017. 15:30 >> 15:12
8

BEČIĆ-GRICAJ

Bojkot uspješniji od ranijih djelovanja opozicije

Bojkot Skupštine daje konkretnije rezultate od svih dosadašnjih metoda djelovanja opozicije, kazao je predsjednik Demokrata Aleksa Bečić na sastanku sa ambasadorom Rusije Sergejem Nikolajevičem Gricajem.

Bečić je naglasio da su za izborni rezultat Demokrata zaslužne hiljade aktivista i volontera, koji su od samog osnivanja učestvovali u kampanji partije.

"Demokratska Crna Gora nastavlja s nevjerovatnim trendom rasta u svim opštinama i na svim nivoima organizovanja", istakao je on, saopštile su Demokrate.

 Iz te partije su poručili da su ponosni što, za razliku od mnogih drugih političkih subjekata, među poslanicima imaju predstavnike manjina.

"Gricaj je istakao važnost nastavka saradnje dvije države, razvoj bilateralnih odnosa, kao i njegovanje istorijskog prijateljstva Crne Gore i Rusije", istakle su Demokrate.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније