Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: M.M.Lj.

24. 01. 2017. 13:21 >> 12:57

MILIĆ PORUČIO

Građani ispaštaju zbog neznanja Vlade

Trenutna Vlada Crne Gore nema znanja ili hrabrosti da se na adekvatan načih uhvati u koštac sa organizovanim kriminalom i sve većim ekonomskim problemima, zbog čega građani sve više ispaštaju, rekao je predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić na sastanku sa šeficom političko-ekonomskog Odjeljenja u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Lesli Freriksen.

Tokom razgovora, predsjednik Milić je ponovio da je sporna legitimnost parlamenta, jer izbori 16. oktobra 2016. godine, kako je rekao, nijesu bili plod slobodno izražene volje građana Crne Gore i očekuje da afera „državni udar“ u potpunosti  dobije svoj pravno-politički epilog. U tom smislu potrebno je obezbijediti uslove da se utvrdi činjenično stanje u najkraćem mogućem roku.

“Predsjednik Milić je konstatovao da  aktuelna vlast nastavlja sa praksom nerješavanja  nagomilanih socio-ekonomskih problema sa kojima se svakodnevno suočavaju građani Crne Gore, i odgovorna je za drastično pogoršanje bezbjedonosne situacije. Trenutna Vlada Crne Gore nema znanja ili hrabrosti da se na adekvatan načih uhvati u koštac sa organizovanim kriminalom i sve većim ekonomskim problemima, zbog čega građani sve više ispaštaju”, rekao je predsjednik SNP-a.

On je istakao da je Opštinski odbor  SNP Kotor dao ključni doprinos razvlašćivanju DPS-a u tom gradu i ocijenio da nema nijedan opravdan razlog da se u najkraćem mogućem roku ne pristupi formiranju nove lokalne vlasti, uz manjinsku podršku SNP-a.

“U odnosu na predstojeće izbore u Nikšiću, Milić je ukazao da treba uraditi sve, da isti nemaju obilježja koja su pratila parlamentarne izbore, već da građani slobodno i bez pritisaka dobiju vlast koja će ih  predstavljati u narednom četvorogodišnjem period”, navodi se u saopštenju SNP-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније