Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: P.R.

22. 01. 2017. 14:27 >> 14:03
1

SD PORUČIO

Spremni za izbore u Nikšiću

Socijaldemokrate (SD) su spremne za lokalne izbore u Nikšiću, a odluku o načinu nastupa i nosiocu liste donijeće lokalni odbor partije, saopšteno je iz te stranke.

Kako su rekli, kao partiji drugačije političke kulture, njihov fokus je da kroz svakodnevne razgovore sa velikim brojem građana koncipiraju najkvalietniji izborni program.

"Rezultati dosadašnjih izbora na kojima smo učestvovali nam govore da su građani na pravi način prepoznali naš predan rad i iskreno zalaganje", kazali iz SD-a agenciji MINA.

Podsjetili su da su na svim izborima ostvarili odličan rezultat, što im, kako tvrde, apsolutno daje za pravo da budu optimistični kada se radi o izborima u Nikšiću.

"Sigurni smo da ćemo i u toj lokalnoj samoupravi nakon izbora, kao što je i slučaj na nivou Crne Gore, biti ključni faktor političke stabilnosti", poručili su iz SD-a.

Oni su naveli da će odluku o nastupu na lokalnim izborima donijeti Opštinski odbor SD Nikšića.

"Od samog osnivanja partije učestvovali smo samostalno na svim izborima, što i predstavlja našu bazičnu političku orijentaciju", ističu iz SD-a.

Oni su kazali da je njihov cilj da građanima ponude konkretna rješenja za problem koji ih tište, pa im predizborni ili postizborni partneri mogu biti samo oni koji su spremni da rade u cilju ekonomskog i socijalnog prosperiteta Nikšica i Crne Gore.

Iz SD-a dodaju da će kao i u slučaju odluke o tome kako će nastupiti na predstojećim izborima, Opštinski odbor SD-a u skladu sa Statutom donijeti i odluku o tome ko će se naći na izbornoj listi.

"Predstavnici SD koji će se naći na izbornoj listi, će svakako biti ljudi koji svojim moralnim i profesionalnim integritetom služe na ponos grada u kojem žive", rekli su iz te partije.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније