Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

21. 01. 2017. 08:03   >>  07:39 23

GO SNP-A

Tražiće odgovornost Milića

Članovi Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) iz Mojkovca, Berana, Bijelog Polja i Podgorice će na sjednici GO zakazanoj za sjutra tražiti odgovornost predsjednika Srđana Milića za loš izborni rezultat i trenutno stanje u partiji, saznaje Pobjeda.

 

Dodatne tenzije u stranci nastale su nakon najave o mogućem nestatutarnom isključenju Aleksandra Damjanovića kao i njegovog odgovora da će odluke donositi u konsultaciji sa članstvom i simpatizerima stranke.

Održavanje nove sjednice GO dogovoreno je na prošloj sjednici, kada je Milić pod pritiskom oponenata prihvatio da se razgovara o analizi izbornih rezultata na parlamentarnim i lokalnim izborima.

"Dogovor je bio da se raspravlja o analizi rezultata, o odgovornosti najviših funkcionera partije uključujući i odgovornosti predsjednika SNP-a", rekao je izvor Pobjede.

Na prošloj sjednici je ocijenjeno da je rezultat parlamentarnih i lokalnih izbora "loš i razočaravajući" i vjerovatno najgori u istoriji SNP-a. Damjanović, prema saznanjima lista, još nije odlučio hoće li prisustvovati sjednici Glavnog odbora.

"Damjanović još nije odlučio. Vjerovatno će odluku donijeti na dan održavanja Glavnog odbora, ali ono što je jasno jeste da neće dozvoliti da stalno bude manjina u stranci", rekao je izvor blizak Damjanoviću. 

Пратите нас на

Коментари23

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније