Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: Pobjeda; Objavio: I. P. ]

24. 11. 2016. 07:48 >> 07:37
61

ĐONOVIĆ SMATRA

Dodik bi poništio državnost CG

Negiranje crnogorskog identiteta, protivljenje evroatlantskim i evropskim integracijama i svim drugim civilizacijskim iskoracima Crne Gore je stalna praksa predstavnika Republike Srpske i nekih centara iz Srbije, izjavio je bivši predsjednik Liberalnog saveza Crne Gore, Ranko Đonović.

Komentarišući saopštenje iz kabineta predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika u kojem se Crna Gora dovodi u kontekst sa ostalim srpskim državama, Đonović navodi da je sve "u konkretnoj i direktnoj funkciji ka poništenju crnogorske državnosti, odnosno umanjenju tog suvereniteta na štetu Crne Gore".

"Saopštenje iz Dodikovog kabineta je, najblaže rečeno, nekorektno. Predstavnici Srba iz Crne Gore su svojim dosadašnjim djelovanjem potvrdili da i dalje rade na izdaji Crne Gore i njenoj destabilizaciji. On i njemu slični ne da nijesu prijatelji Crne Gore, nego nijesu prijatelji ni Republike Srpske, ni države Srbije. Oni ih vuku nazad, ka srednjem vijeku, civilizacijskom i ekonomskom sunovratu, što neće izaći na dobro", rekao je Đonović za Pobjedu.

 

Пратите нас на

Коментари61

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније