Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

03. 06. 2013. 13:48 >> 13:48
2

REIZABRAN

Gojoković na čelu novskog SNP-a

Na sjednici hercegnovskog Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije jednoglasno je za predsjednika izabran Obrad Gojković koji je na toj funkciji bio i u proteklom mandatu.

Izbornoj Konferencija Opštinskog odbora SNP Herceg Novi prisustvovao je 201 predstavnik te partije.

Konferenciji je prethodila izborna procedura u kojoj su svi mjesni odbori sa teritorije Opštine delegirali svoje predstavnike.

Izabran je novi Opštinski odbor SNP-a koji broji 142 člana.

„I ova Izborna Konferencija, kao i ostale koje su joj prethodile, demonstrirale su snagu i jedinstvo Socijalističke narodne partije Crne Gore u svim oblicima njenog organizovanja, od mjesnih organizacija pa do Glavnog odbora SNP Crne Gore“, navodi se u saopštenju SNP-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније