Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Izvor: rtcg.me, Objavio: I. P. ]

23. 09. 2016. 14:24 >> 14:14
2

VUJOVIĆ O IZBORIMA

Procesuiraćemo svaku prijavu pritiska

Potpredsjednik Vlade iz redova opozicije, Milorad Vujović, kazao je da će učiniti sve da se procesuira svaka prijava pritiska i djelovanja na slobodan izbor tokom izbornog dana.


On je, tokom Građanskog sata koji je organizovao Centar za demokratsku tranziciju, pozvao sve građane da na izborima 16. oktobra glasaju za sebe, na osnovu svoje savjesti.

Vujović smatra i da je nakon biračkog spiska najvažnije pitanje edukacija biračkihodbora, sa kojom bi trebalo krenuti što prije.

"Jedno od najznačajnijih pitanja je i čišćenje biračkog spiska", rekao je Vujović.

Istakao je i da Crna Gora nema najbolje izborno zakonodavstvo, te da bi ga morali što prije mijenjati.

Govoreći o ulasku opozicije u vladu izbornog povjerenja, Vujović je rekao da je u ministarstvima koje vodi opozicija "samo prisustvo značilo kontrolu zloupotrebe državnih resursa".

"Postoji ljubazna opstrukcija onog momenta kada tražite i ulazite u dubinu određene dokumentacije", kazao je Vujović.

On smatra i da postoji ozbiljna sumnja da je dio sredstava iskorišćen za potrebe političke propagande.

"Željeli smo da pokažemo da postoji alternativa Vladi, i ljudi koji na jednak, ako ne i kvalitetniji način vode institucije", rekao je Vujović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније