Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

03. 09. 2016. 21:10 >> 20:50
2

DANILOVGRAD

Mladi DPS-a očekuju ubjedljivu pobjedu

U Savjetu mladih Demokratske partije socijalista u Danilovgradu očekuju da će parlamentarni izbori donijeti i očekivane rezultate - ubjedljivu pobjedu. Savjet mladih DPS-a Danilovgrad održao je danas Izbornu konferenciju.

Na konferenciji je izabran novi saziv Opštinskog odbora koji broji 103 člana, a za predsjednicu je jednoglasno izabrana Slađana Pavlović, koja je i do sada obavljala tu funkciju, saopštavaju iz te partije.

Opštinskoj izbornoj konferenciji Savjeta mladih prisustvovali su i koordinator ispred Predsjedništva DPS Crne Gore Zoran Jelić, predsjednik Savjeta mladih DPS Crne Gore Nikola Pešić, predsjednica OO DPS Danilovgrad Zorica Kovačević, članovi Glavnog odbora DPS Crne Gore, Branislav Đuranović, Miodrag Miško Đurović i Milorad Vuletić, te predsjednica ŽAD-a Danilovgrada Stanislava Tanja Bošković.

Mladi su na konferenciji potencirali važnost zajedničkog djelovanja mladih i iskusnih, te uključivanja mladih u sve političke i društvene procese i to kroz sve faze odlučivanja.

U susret parlamentarnim izborima, najavljene su nove aktivnosti mladih, koje će, uvjereni su u Savjetu mladih DPS Danilovgrad, donijeti i očekivane rezultate - ubjedljivu pobjedu, zaključuje se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније