Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

02. 09. 2016. 18:24 >> 09:37
15

URA POTVRDILA KOALICIJU

Lekić, najvjerovatnije, nosilac liste

Centralni odbor Građanskog pokreta URA donio je odluku o koalicionom nastupu na predstojećim parlamentarnim izborima s Demosom i SNP-om, saopštio je nakon sastanka lider tog pokreta Žarko Rakčević. Odluka je, kako je kazao, donijeta uz visok stepen saglasnosti, sa samo dva uzdržana glasa. Iako u koaliciji još nije zauzet zvaničan stav, iz Ure je saopšteno Televiziji Crne Gore, da će nosilac koalicione liste najvjerovatnije biti Miodrag Lekić.

Trojka Demos, URA i SNP, kazao je Rakčević, garantuje građansku Crnu Goru, njen evropski put, mirne promjene u Crnoj Gori. Ove tri stranke, kazao je lider URA-e, predstavljaju snažnu alternativu jednoj lošoj i neodgovornoj politici.

Rakčević je kazao da Crnoj Gori treba oporavak, prekid loše socijalne i ekonomske politike.

„Treba zaustaviti ove tokove, Crnoj Gori ne treba kontinuitet loše vlasti, ali ni prevrati. Crnoj Gori treba mirna promjena, promjena na bolje“, naveo je Rakčević.

U GP URA su, kako je dodao, uvjereni da će građanski karakter ljudi koji su dio tri grupacije zavrijediti pažnju velikog broja građana Crne Gore čija su očekivanja iznevjerena nakon referenduma i koji žele bolji život i drugačiju Crnu Goru.

TV prilog: Bobana Zarubica

 

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније