Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila: D.Ž.

02. 08. 2016. 13:28   >>  13:09

SNP PORUČUJE

Odmah raspisati izbore u Gusinju

Gusinjski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) pozvao je gradonačelnicu Anelu Čekić da odmah raspiše izbore za odbornike u SO Gusinje.

Oni su podsjetili na Zakon o lokalnoj samoupravi i Odluku o raspuštanju Skupštine opštine koju je donijela Vlada Crne Gore na sjednici 7. jula.

“Aktuelna lokalna administracija, na čelu s DPS-om, nije uspjela da odgovori potrebama građana Gusinja. Pod njihovom upravom nijesu stvoreni uslovi za razvoj ovog područja, odnosno izostala je adekvatna politika valorizacije brojnih prirodnih bogatstava, otvaranja radnih mjesta, zaposlenja mladih i bolje saradnje s brojnom dijasporom, koja je najbolji ambasador ovog podneblja”, navodi se u saopštenju SNP-a.

Opštinska politika, kako tvrde, nije vođena u interesu svih građana koji žive na teritoriji Gusinja.

“Zbog čega tražimo od predsjednice Čekić da raspiše lokalne izbore, uz očekivanje da će isti biti pošteni i slobodni, i da će na njima građani dati povjerenje novoj vlasti, u kojoj će SNP imati značajnu ulogu”, saopšteno je iz SNP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније