Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2013. 19:40   >>  19:38 1

IZBORI U NIKŠIĆU

Nikčević: Ponudićemo nov kadar

Koalicija okupljena oko Demokratske partije socijalista (DSP), na novim lokalnim izborima u Nikšiću ponudiće novu kadrovsku strukturu, i pokazati da može dovesti taj grad na mjesto koje mu pripada, kazao je predsjednik lokalnog DPS-a Radivoje Nikčević.

On je naveo da ta koalicija ima većinsku podršku Nikšićana, i da na izborima 9. Marta očekuju da osvoje oko 21 hiljadu glasova.

 

 

„Ponudićemo novu kadrovsku strukturu, nove projekte i pokazati da smo, bez obzira na sve probleme, najbolja, najorganizovanija i najsposobnija partija koja može dovesti Nikšić na mjesto koje mu pripada“, kazao je Nikčević.

On je najavio da će na lokalnom nivou doći do promjena i naglasio da u koaliciji imaju iskusne i mlade kadrove.

„Uvešćemo novu snagu koja će sprovesti naš izborni program u kome je akcenat na jednom od ključnih pitanja – rješavanju ekonomsko – socijalnih problema, a prije svega zapošljavanju“, rekao je Nikčević.

On je ocijenio da je opozicija „neodgovornom družina, koja je nesposobna da formira lokalnu vlast“.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније