Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavio: O.Z.

29. 06. 2016. 19:54   >>  19:37 1

"USPJEŠAN IZBORNI TEST"

Predsjedništvo SD-a potvrdilo koaliciju u Tivtu

Na jučerašnjoj sjednici Predsjedništva, Socijaldemokrate su dale saglasnost za formiranje postizborne koalicije u Tivtu, naglasivši još jednom veoma kvalitetan rad na proteklim lokalnim izborima, što je rezultiralo dvocifrenom procentualnom podrškom, saopšteno je iz te partije.

"Tokom višečasovne diskusije, konstatovan je odličan rad u svim odborima, a posebno je istaknut konstantan priliv novih članova u svim sredinama, što će omogućiti dodatno jačanje partijske infrastrukture", navodi se u saopštenju.

Predsjedništvo je održano u proširenom sastavu, a prisustvovali su mu i predsjednici opštinskih odbora i opštinskih izbornih štabiva, kao i menadžeri za opštine i koordinatori za regije.

"Nakon što smo uspješno prošli prvi izborni test i formalno potvrdili sve veću podršku koju svakodnevno dobijamo u svim gradovima u Crnoj Gori, nastavljamo našu predizbornu kampanju u punom kapacitetu. Formiranjem izbornih štabova za svako biračko mjesto u Crnoj Gori, stvorili smo uslove da promovišemo, a od oktobra, bez sumnje, i sprovodimo svoja konkretna programska rješenja koja su koncipirana na osnovu stvarnih potreba građana i usmjerena na poboljšanje njihovog životnog standarda", istakle su Socijaldemokrate.
    
Dodaje se da su na sjednici usvojeni i izvještaji o radu svih 25 odbora, a izabran je i Operativni izborni štab.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније