Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Objavila R.B.

24. 06. 2016. 18:27 >> 20:58
1

DPS OCJENJUJE

"Opozicionari u Vladi ne znaju obaveze izvršne vlasti"

Svakodnevno ponavljanje priče o opstrukcijama u radu opozicionih ministara i potpredsjednika Vlade, kao i tvrdnje da eto, samo što nijesu došli do nekog epohalnog dokaza, svjedoči o tome da opozicija ne zna zašto je zapravo u Vladi, kakve su im obaveze i zadaci u izvršnoj vlasti, tvrde iz Demokratske partije socijalista.

Iz te partije tvrde da Miodrag Lekić, Žarko Rakčević, Milorad Vujović, kao i drugi predstavnici opozicije u državnim organima na raznim nivoima, vjerovatno smatraju da će učestalošću medijskih nastupa i ponavljanjem  teza o navodnim zloupotrebama u korist DPS,  nadomjestiti jalovost svojih tvrdnji o neregularnostima u radu Vlade.

"Svakodnevno ponavljanje priče o opstrukcijama u radu opozicionih ministara i potpredsjednika Vlade, kao i tvrdnje da eto, samo što nijesu došli do nekog epohalnog dokaza, svjedoči o tome da opozicija ne zna zašto je zapravo u Vladi, kakve  su im obaveze i zadaci u izvršnoj vlasti", konstatuju iz DPS-a i preciziraju da nikakvih zloupotreba nema, pa samim tim ne može biti ni dokaza, koliko god se upinjali da ubijede javnost u suprotno.

"Jasno je to i njima, pa kad ne znaju šta će, onda im u pomoć priskaču Rakčević i Lekić svojim izjavama i intervjuima, neutemeljenim ocjenama i argumentima, kao i njima naklonjeni opozicioni mediji. Sva ta priča je zapravo potraga za alibijem pred još jednim njihovim izbornim porazom u oktobru", poručuju iz DPS-a.

Umjesto da rade redovne poslove iz nadležnosti resora kojima rukovode, oni, smatraju u DPS-u, ustvari vode kampanju, najočiglednije zloupotrebljavajući državne resurse u predizbornu svrhu. 

"A što se regularnosti izbora tiče, nju sigurno neće ocjenjivati Miodrag Lekić iz samododijeljene pozicije vrhovnog moralnog sudije, već za to postoje zakoni i standardi, postoje nadležne institucije, međunarodne i domaće posmatračke misije i svi oni subjekti koji su i dosadašnje izbore u Crnoj Gori ocjenjivali demokratskim, legitimnim i uspješno organizovanim", naglašava se u saopštenju DPS-a.

Očigledno je, zaključuju, da bi za Lekića i njegove koalicione partnere jedino bili prihvatljivi rezultati izbora na kojima bi oni pobijedili.

"Što će im ostati samo pusta želja", poručuju iz Demokratske partije socijalista.  

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније