Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 05. 2013. 15:18 >> 16:47
5

KRIVOKAPIĆ NA INAUGURACIJI

Šehović: Ide kao predsjednik parlamenta

Poslanik SDP-a Damir Šehović napisao je na svom Tviter profilu da će večerašnjoj inauguraciji Filipa Vujanovića prisustvovati njegov partijski šef Ranko Krivokapić.

Portalu RTCG je iz SDP-a nezvanično potvrđeno da će Krivokapić na inauguraciju ići u svojstvu predsjednika parlamenta, ali da je politički stav SDP-a da na inauguraciju ne idu poslanici i ministri.

Šehović je, međutim, na Tviteru pojasnio da će Krivokapić inauguraciji prisustvovati u svojstvu predsjednika Skupštine Crne Gore, a ne lidera partije.

Šehović je napisao i da je SDP na današnjoj sjednici Predsjedništva partije donio "pametnu i jedino logičnu odluku u vezi sa prisustvovanjem inauguraciji".

"Ne ide predsjednik SDP-a, nego predsjednik Parlamenta. Politički stav je jasan na osnovu ponašanja poslanika i ministara", napisao je Šehović.

Inače, ranije danas održana je sjednica Predsjedništva SDP-a, na kojoj se razmatralo da li će poslanici te stranke prisustovati svečanoj inauguraciji Vujanovića na Cetinju.

Funkcioneri SDP-a, nakon sjednice nijesu htjeli da daju izjave medijima, a jedino je lider stranke Ranko Krivokapić kratko kazao da su donijeli mudru odluku i da je SDP sveprisutan.

Iz SDP-a je saopšteno da će se njihov stav znati večeras na svečanoj sjednici Skupštine na Cetinju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније