Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 02. 2013. 10:20 >> 10:18
1

PREDSJEDNIČKI IZBORI

Vuksanović: I srpske stranke će možda imati kandidata

Predsjednik Srpskog nacionalnog savjeta Momčilo Vuksanović, rekao je da bi na predsjedničkim izborima mogao da se pojavi i četvrti kandidat.

 

Kako je naveo Vuksanović, moguće je da će srpske političke stranke imati svog kandidata za predsjedničke izbore.

Vuksanović je kazao za Dnevne novine da pregovori sa srpskim političkim partijama tek predstoje. Konačna odluka znaće se u narednih sedam dana, kada će i biti poznato ime potencijalnog kandidata.

Iz Demokratske srpske stranke su saopštili da nijesu dobili inicijativu za eventualne pregovore oko kandidata za predsjedničke izbore, te da će se, ukoliko dobiju poziv, odazvati. U Narodnoj stranci kažu da, stranački organi, tek treba da odluče koga će podržati na predstojećim izborima.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније