Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 02. 2013. 09:13   >>  09:13

IZBORI U PODGORICI REDOVNI

Vučelić: Nema potrebe za vanrednim izborima

Plasiranje priče o pripremama Demokratske partije socijalista za vanredne izbore u Podgorici interes je opozicionih partija da to stave u funkciju predsjedničkih izbora, kazao je, gostujući sinoć u emisiji “U centar” Televizije Crne Gore, zamjenik gradonačelnika i predsjednik opštinskog Odbora DPS-a Vladan Vučelić.

Izbori u Podgorici biće održani u proljeće naredne godine, u predviđenom roku, i ni na jednom nivou DPS-a nije razgovarano o ranijem datumu održavanja ovih lokalnih izbora, kazao je on.

Nema potrebe za prijevremenim izborima, naglasio je Vučelić, komentarišući najavu da će Socijalistička narodna partija inicirati skraćenje mandata podgoričkim odbornicima.

On je kazao da u Podgorici, u kontinuitetu, imaju povećanje broja građana koji glasaju DPS, i da su, u odnosu na parlamentarne izbore 2009. Godine, ostvarili rezultat za nekih 4000 glasova više.

Upitan da li, u kontekstu narednih izbora, računaju i na glasove SDP-a, Vučelić je kazao da će vidjeti na koji način će nastupiti kada dođe vrijeme za to.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније