Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 12. 2015. 17:14 >> 17:01

"POLITIČKA TRGOVINA"

DF neće učestvovati u današnjem radu DIK-a

Predstavnici Demokratskog fronta (DF) u Državnoj izbornoj komisiji (DIK) neće učestvovati u njenom današnjem radu. DIK bi danas trebalo da raspravlja o sistematizaciji radnih mjesta u Komisiji.

"DF ne želi da učestvuje u političkim trgovinama sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) oko zapošljavanja nekih članova opozicionih partija, koje će zauzvrat, samo zbog toga, učestvovati u radu DIK-a“, saopšteno je iz DF-a.

Kako navode, za takvu vrstu takve usluge DPS uvijek traži neku protivuslugu. „Mi sumnjamo da će DPS tražiti od opozicije da, zbog nekoliko radnih mjesta u DIK-u, odustane od prelazne vlade, koja je jedina u mogućnosti da obezbijedi slobodne i fer izbore“.

„Nije nikakva tajna da su neki opozicionari iz Radne grupe, umjesto pregovora o prelaznoj Vladi sa DPS-om pregovarali o zapošljavanju svojih ljudi u DIK-u, i da je dogovor o tom pitanju sa Milutinom Simovićem već postignut“, kazali su iz DF-a.

 

Mina

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније