Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

04. 10. 2015. 08:45 >> 08:34
14

NEZVANIČNO

DF-u produžena dozvola za još 7 dana

Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada odobriće Demokratskom frontu da bina i prateći objekti ostanu još sedam dana na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, ispred zgrade Skupštine Crne Gore gdje se održavaju protesti, saznaje nezvanično CdM.

Lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Milan Knežević Milutin Đukanović sinoć SU razgovorali sa ministrom unutrašnjih poslova Raškom Konjevićem, i nakon toga  javnosti saopštili neće prekidati proteste. 

DF-u, koji je organizator višednevnih protesta, sinoć je istekla dozvola koju su dobili za postavljanje bine i pratećih objekata na mjestu okupljanja.

Ranije su organizatori protesta Komunalnoj policiji predali zahtjev za produženje dozvole za postavljanje bine i pratećih objekata ispred zgrade Skupštine, ali još uvijek nijesu dobili zvaničan odgovor.

Prema nezvaničnim saznanjima CdM-a, Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj Glavnog grada produžiće DF-u dozvole za postavljanje bine i pratećih objekata na mjestu okupljanja još sedam dana. Policija će nastaviti da asistira i obezbjeđuje skup u skladu sa zakonom.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније