Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

23. 04. 2013. 14:01 >> 14:01

PRIHVATANJE REALNOSTI

DPS: Što se ne ugledaju na Lekića

Po uzoru na Miodraga Lekića, koji je napravio demokratski iskorak i prihvatio realnost, i stvarni lideri Fronta bi konačno trebali da priznaju poraz, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista.

„Umjesto toga i posljednjih dana čujemo nemušta objašnjenja navodne izborne krađe. Dok god su bili isključivo na terenu politike, raznim mahinacijama su možda nekoga i uspjeli da ubijede u svoje tvrdnje. Međutim, nakon Danilovića i Mandić je napravio kardinalnu grešku, ušao je u polje matematike. Gostujući u emisiji  Živa istina, Mandić je rekao da je Front pregladao svega 10 odsto izbornog materijala i da su pronašli 20000 „kontaminiranih“ glasova za Filipa Vujanovića. Pošto je 10 odsto listića nešto malo više od 32000, Mandić vrijeđa zdrav razum kada kaže da je 20000 glasačkih listića, i to svih za Vujanovića, problematično“, ističu u DPS-u.

Iz DPS-a pitaju Mandića zašto obmanjuje crnogorsku javnost kada kaže da su u Podgorici imali samo posmatrače na biračkim mjestima

„Nova i PZP imali su čak 47 predsjednika biračkih odbora, a SNP još 40. Ili Mandić loše broji ili i svoje računa kao naše. Za razliku od njega kojem se priviđaju razni brojevi, Medojeviću je pred očima ustavna i institucionalna kriza. To što se nekome ne sviđa volja birača i puna kompetentnost i odgovornost državnih organa, njegov je problem. Svima u Crnoj Gori, a i mnogo dalje, je poznato koliko je stav Nebojše Medojevića  relevantan i pouzdan. Nakon silnih demantija gotovo svakog njegovog sagovornika, prvo je počeo zvaničnike EU da naziva korumpiranim, da bi na kraju predsjedniku Evropske komisije rekao da donosi pogrešne odluke. Izgleda da se van granica Crne Gore Medojević jedino razumije sa Ilonom“, zaključuje se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније