Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

A.J.

11. 04. 2024. 12:11 >> 12:12
1

novih 8.000 metara kvadratnih

Rakčević posjetio park na Zabjelu: "Novi prostor za djecu"

Zamjenik gradonačelnice Luka Rakčević posjetio je novi park u ulici Radosava Burića, koji se prostire na 8.000 metara kvadratnih, a na čijoj izgradnji su gradska preduzeća radila posljednjih nekoliko mjeseci, saopšteno je iz Glavnog grada.

Rakčević je u društvu brojnih zaposlenih i rukovodstva Zelenila pohvalio izvedene radove i zahvalio se svima koji su vrijednim radom doprinijeli da se na prostoru Zabjela izgradi ovakva, potpuno nova parkovska površina.

“Želim da se zahvalim našim vrijednim kolegama iz gradskih preduzeća Zelenilo, Putevi, Komunalnih usluga i Agencije za stanovanje, što su svojim vrijednim višemjesečnim radom i zalaganjem ostvarili našu želju da Zabjelo dobije novi, uređeni park na prostoru između ulica Radosava Burića i Kralja Nikole. Nastavljamo ovim tempom, za još mnogo uređenih parkova koji našem gradu fale i za mnogo zeleniju Podgoricu”, kazao je Rakčević.

Podsjetio je da je na prostoru današnjeg parka decenijama bila neuređena poljana, u kojoj su se nakon svake kiše stvarale lokve i jezera i u kojoj niko nije boravio, a da već danas novi park koristi više stotina djece iz obližnjih zgrada i OŠ “Vuk Karadžić”.

“Uređen je teren, zasađen veliki broj novih sadnica, izgrađeno igralište za djecu i betonske staze čitavom dužinom parka, ali i nova parking mjesta u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj i Putevima. Završen je i javni poziv za oslikavanje betonskih staza, pa će već do kraja ovog mjeseca podgorički umjetnici u saradnji sa Zelenilom oslikati didaktičke murale duž staza, čime će park u potpunosti biti zaokružen”, kazao je Rakčević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније