Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

М.М.Љ.

16. 11. 2023. 08:06 >> 09:07

ZEČEVIĆ

Gradski prevoz u oktobru koristilo 280.000 građana

Usluge gradskog prevoza u Podgorici u oktobru je koristilo 280.000 građana, za 10 dana novembra oko 125.000, kazao je v.d. izvršnog direktora „Puteva“ Glavnog grada Radoš Zečević. On je u emisiji „Dobro jutro Crna Goro“ kazao da ovi podaci pokazuju da se mijenja svijest građana i dodao da je opredijeljeno šest miliona eura za kupovinu novih vozila.

„Usluge linijskog prevoza u oktobru koristilo je 280.000 građana, za 10 dana novembra oko 125 hiljada. Kao što vidite i sami pola Crne Gore se provozalo gradskim saobraćajem, to nas ohrabruje i raduje“, kzao je Zečević.

On je kazao da je formirana komisija koja će ovih dana obilježiti svako stajalište, pa će građani imati punu informaciju o kretanju gradskih autobusa.

Broj autobusa sa kojima raspolaže preduzeće „Putevi“ Glavnog grada je na granici funkcionisanja.

„Naravno, rade se pripreme i studije koje će nam reći koji je to optimalan broj vozila koji bi udovoljio građanima“, kazao je on.

Kako dodaje, opredijeljena su značajna sredstva, oko šest miliona, za kupovinu novih autobusa.

Za sada, kaže, ima dovoljno vozača.

„Pozivam sve mlade ljude koji su zainteresovani za taj posao da nam se jave, jer imamo listu čekanja, koja se redovno koristi zbog bolovanja i drugih stvari“, rekao je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније