Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

29. 06. 2023. 17:57 >> 17:59
1

OLIVERA INjAC

"Nadležni da sankcionišu osobu koja je prijetila Vukadinoviću"

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac osudila je bilo kakav pokušaj zastrašivanja "onih koji svojim djelovanjem štite interese građanki i građana Podgorice".

Injac se osvrnula na prijavu koju je predsjednik Odbora direktora gradskog preduzeća “Čistoća” Milan Vukadinović podnio Upravi policije zbog prijetnji koje je, kako je naveo, jutros pronašao na svom vozilu.

Injac je apelovala na nadležne organe da u što kraćem roku otkriju indentitet i sankcionišu osobu koja je ostavila upozoravajuću poruku Vukadinoviću.

"Odgovornost cijelog društva je da, uz institucionalnu podršku, obezbijedi ambijent u kojem se svaki pojedinac osjeća slobodno i zaštićeno prilikom obavljanja svog posla, bez opasnosti po ličnu i bezbjednost svoje porodice. Iskazujem punu podršku i zahvalnost gospodinu Vukadinoviću koji svojm djelovanjem ukazuje na nepravilnosti u poslovanju “Čistoće” štiteći tako interese svih građanki i građana Podgorice. Ne smijemo tolerisati bilo kakav vid pritiska, već ohrabriti svakoga da ukazuje na zloupotrebe javnih resursa", kazala je Injac.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније