Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

01. 10. 2020. 17:25 >> 17:30

GLAVNI GRAD

Besplatni udžbenici za podgoričke osnovce

Glavni grad i Sekretarijat za socijalno staranje opredijelili su i ove godine sredstva u iznosu od 115.000 eura za dodjelu besplatnih udžbenika podgoričkim prvacima.

"Na ovaj način nastavljamo dobru praksu, u saradnji sa resornim ministarstvima, da sva djeca koja polaze u prvi razred osnovne škole na teritoriji Podgorice dobiju besplatne udžbenike. Takođe, dio sredstava će biti izdvojen i za nabavku školskog pribora za učenike svih razreda osnovnih škola slabijeg materijalnog stanja", saopšteno je iz Glavnog grada.

Podsjećaju da je Glavni grad u proteklih šest godina izdvojio više od 600.000 eura i na taj način je preko 12.000 prvaka dobilo besplatne udžbenike, a više od 2.000 mališana iz porodica slabijeg materijalnog stanja novčanu pomoć za nabavku školskog pribora.

"U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom za razliku od prethodnih godina, ove godine neće biti organizovano svečano uručivanje udžebinka od strane rukovodstva Glavnog grada", zaključuje se.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније