Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

Objavila M.L.B.

26. 10. 2019. 09:40 >> 09:41

ZA GODINU DVIJE

Podgorica dobija atletski stadion

Predsjednik Atletskog savez Podgorica Milorad Vuletić nada se da će Crna Gora za godinu do dvije dobiti atletski stadion.

Smatra da je takav objekat prijeko potreban Crnoj Gori.

Aktivnosti oko izgradnje, kako podsjeća Vuletić, pokrenute su još 2010, a nakon zastoja, sa dolaskom nove lokalne uprave priča je opet pokrenuta.

“Glavni grad je odredio lokaciju, mi smo uradili idejno rješenje i sada ide dalja procedura, da to prođe lokalni parlament”, kazao je Vuletić, u Jutarnjem programu TVCG.

"Pokrenuta je atletika i moramo da imamo mnogo bolje uslove koje pružamo tim sportistima”, naveo je Vuletić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније