Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ Objavio: O.Z. ]

01. 04. 2018. 16:02 >> 18:05
12

PROTEST ISPRED SKUPŠTINE

Ne bi da plaćaju placeve, samo objekte

Mještani Park šume Zagorič, Vranića, Malog brda i Cijevne blokirali su danas na kratko Bulevar ispred Skupštine Crne Gore. Nezadovoljni legalizacijom, poručuju da nemaju novca za nju iako žele da konačno završe sa tim.

Okupljeni su postavili i zahtjeve budućem predsjedniku države, a sa dodatnim uslovima sjutra će kod gradonačelnika Slavoljuba Stijepovića.

"Naš zahtjev je legalizacija naselja a ne objekata, obezbjeđivanje osnovnih uslova za život - voda, put, struja, kanalizacija i ostalo, zaštita od političkog uticaja na neobrazovane i slabostojeće građane, zaštititi ih socijalnim programom, ne gledajući političku, vjersku i nacionalnu pripadnost", naveo je predstavnik mještana Park šume Zagorič, Želimir Popović.

Kako je kazao, legalizaciju objekata treba sprovesti u skladu sa mogućnostima građana.

"A to znači nula eura za zemlju, a za objekte kao u regionu", poručio je.

Milan Vukčević, vlasnik jednog od nelegalnih objekata, poručio je da su zahtjevi nadležnih zastarjeli.

Пратите нас на

Коментари12

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније