Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

17. 04. 2015. 19:10   >>  19:08

7 CENTI

Gorivo od utorka skuplje

Uredba o dodatnoj naknadi na naftne derivate stupiće na snagu u ponedjeljak, pa će od narednog dana gorivo biti skuplje za sedam centi, saopšteno je iz Biroa za odnose sa javnošću Vlade Crne Gore.

"Nove cijene goriva, u skladu sa Uredbom, važiće od utorka, 21. aprila, kada je redovni obračunski period", navodi se u saopštenju. Iz Vlade su objasnili da se iznos naplaćene naknade ne uračunava u osnovicu na koje se obračunava porez na dodatu vrijednost.

Uredba o dopuni Uredbe o načinu obrazovanja maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata donijeta na sjednici Vlade 16. aprila.

Uredbom je predviđeno da se u obrazovanje maksimalnih maloprodajnih cijena naftnih derivata uključi naknada za izgradnju autoputa i finansiranje reprezentativnog sporta i to u visini od sedam centi po litru za sve vrste naftnih derivata kojima se vrši promet na malo na tržištu Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније