Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

11. 04. 2013. 15:38   >>  15:41

ZA ODLAZAK IZ KAP-a

Rusi imaju novac za otpremine

Kombinat aluminijuma KAP obezbijedio je dovoljno novca za kompletnu realizaciju aktuelnog socijalnog programa koji je ponuđen zaposlenima, saopšteno je iz menadžmenta fabrike.

„Novac za otpremnine za zaposlene u KAP-u po osnovu dobrovoljnog raskida radnog odnosa, obezbijedio je isključivo Kombinat“, saopšteno je iz menadžmenta.

Iako trenutno nije moguće precizno predvidjeti broj zaposlenih koji će se tokom naredne sedmice prijaviti za otpremnine, iz menadžmenta su naveli da je KAP obezbijedio dovoljno novca za kompletnu realizaciju aktuelne ponude.

Poslovodstvo fabrike ponudilo je radnicima dobrovoljni raskid radnog odnosa koji predviđa isplatu otpremnina od šest hiljada do 18,2 hiljade eura.

Za otpremnine se zaposleni mogu prijavljivati od 15. do 19. aprila.

(Mina-business)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније