Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

29. 03. 2015. 12:40   >>  12:34

FAZA "F"

Dozvola za 8 novih objekata na Luštici

Luštica Divelopment dobila je građevinsku dozvolu za izgradnju turističkih objekata faze “F” apartmanskog tipa, kao i dozvolu za izgradnju dvije saobraćajnice u kompleksu Luštica Bay, i to u okviru DUP-a “Golf i Donji Radovići Zapad” i “Donji Radovići Centar”.

 

Fazom “F”, kako je saopšteno, predviđena je izgradnja osam objekata sa 45 stambenih jedinica.

"Stambeni objekti “F”, sa prizemljem i dva sprata, gradiće se na dijelu urbanističke parcele UP 21, u zahvatu Detaljnog urbanističkog plana “Donji Radovići Centar”. Bruto površina objekata F1 do F8 varira od najniže - 339,99 do maksimalne površine od 1187,14 metara kvadratnih", navode iz Luštice.

Projekat Luštica Bay se, kako navode, u potpunosti razvija u skladu sa smjernicama i standardima koji su dati.

"Za nas, kao investitora koji razvija jedini „grinfild“ projekat u Crnoj Gori i jedan od najvećih po površini u ovom dijelu Evrope, poslovni ambijent je veoma važan i zadovoljni smo napretkom koji je u tom smislu ostvaren u Crnoj Gori. Kao što smo više puta saopštavali, naši pozitivni i partnerski odnosi sa Vladom Crne Gore i Opštinom Tivat omogućili su nam nesmetano funkcionisanje tokom razvoja projekta. U tom smislu, „Luštica Divelopment“ je ponudila pomoć u smislu realizacije nekih od potrebnih početnih radova na novom glavnom putu koji je potrebno da se izgradi do projekta Luštica Bay“, rekao je izvršni direktor Luštice Daren Gibson.

Inače, novi grad na Jadranu, raspolagaće sa 690 hekatara zemljišta, više od 1.000 stanova, preko 500 stambenih vila i kuća, sedam hotela, golf teren sa potpisom Geri Plejera, kao i dvije marine i druge objekte.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније