Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

07. 04. 2013. 09:54   >>  09:54 11

MINISTRI U KINI

Od sjutra sa Kinezima o autoputu

Ministri saobraćaja i pomorstva i finansija, Ivan Brajović i Radoje Žugić, boraviće od sjutra u zvaničnoj posjeti Kini, gdje će nastaviti pregovore sa Kineskom kompanijom za telekomunikacije i infrastrukturu (CCCC International) o njihovoj ponudi za izgradnju autoputa Bar-Boljare.

Pored te kompanije, pregovori su u toku i sa američko–turskim konzorcijumom Bektel-Enka, kao i sa Evropskom investicionom bankom.

„Posebno je potrebno istaći da, zbog veličine tog projekta i budžetskih ograničenja države, odlučujući faktori pri odabiru budućeg partnera su brzina početka realizacije projekta kao i finansijske mogućnosti“, navodi se u saopštenju iz Vlade.

Ministri će, u sklopu posjete koja će trajati do 12. aprila, obići i brodogradilište ‘’Jinling’’ u Šangaju, gdje se grade dva nova broda za kompaniju „Barska plovidba“.

Пратите нас на

Коментари11

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније