Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina Business ]

12. 02. 2015. 14:28 >> 14:23

POTPISIVANJE SPORAZUMA

Nova kreditna linija za preduzetnice

Predstavnici Investiciono-razvojnog fonda (IRF), Ministarstva za ljudska i manjinska prava i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori, potpisaće sjutra Sporazum o saradnji kojim će biti predviđena nova kreditna linija za žene preduzetnice.

 

Iz Ministarstva za ljudska i manjinska prava je saopšteno da se tim sporazumom potvrđuje posvećenost strateškim ciljevima Crne Gore usmjerenih ka unaprijeđenju ženskog preduzetništva.

“Taj dokument je potvrda značajnijeg doprinosa ekonomskom osnaživanju žena u Crnoj Gori kroz novu kreditnu liniju sa značajno povoljnijim uslovima kreditiranja, osmišljenoj da obezbijedi konkretan poticaj ženskom preduzetništvu”, navodi se u saopštenju.

Sporazum će potpisati ministar za ljudska i manjinska prava, Suad Numanović, predsjednik IRF-a, Zoran Vukčević i stalni predstavnik UNDP-a u Crnoj Gori, Norimasa Shimamura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније