Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

04. 04. 2013. 09:19 >> 09:24

SUD U NJUJORKU

Raspored suđenja bivšim direktorima Mađar Telekoma

Američka Komisija za hartije od vrijednosti zatražila je da suđenje bivšim direktorima Mađar Telekoma počne u junu naredne godine. Direktori Mađar telekoma optuženi su da su podmitili crnogorske zvaničnike tokom privatizacije telekomunikacione kompanije u Crnoj Gori.

 

Zastupnici odbrane, međutim, kako piše Dan, na pripremnoj konferenciji u postupku, zatražili su da suđenje počne u decembru naredne godine.

Portparol Federalnog suda u Njujorku, Stefani Ćirković, rekla je za Dan da je naredni korak da sudija Saliven odluči o rasporedu.

„Sudija je rekao da nije sklon da čeka do decembra naredne godine“, kazala je Ćirković nakon sinoćnje konferencije.

Advokat bivšeg direktora Mađar Telekoma Eleka Štrauba povukao se iz slučaja koji se vodi pred Federalnim sudom u Nujorku.

Federalni sud je objavio da je Štraubov pravni zastupnik Sol Pilhner odlučio da napusti slučaj. O tome je Saliven donio rješenje pa je Štraub prinuđen da traži novog advokata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније