Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

15. 12. 2014. 13:57 >> 14:10
2

GRBOVIĆ PRESJEKAO VRPCU

Tržni centar će zaposliti 250 Nikšićana

U Tržnom centru Laković, izgrađenom na više od osam hiljada metara kvadratnih u Nikšiću, biće zaposleno 250 radnika, najavljeno je danas na svečanom otvaranju hipermarketa.

Riječ je o najvećem tržnom centru u Nikšiću u kome će pored hipermarketa, raditi i restoran, kafeterija, apoteka, renomirani butici, sportska oprema, bejbi robna kuća i autoperionica.

U Tržnom centru Laković, kako je najavljeno, biće i namještaj i dekorativa čuvenog evropskog proizvođača namještaja iz Danske, koji će Nikšiću i Crnoj Gori ponudi novi pristup opremanja životnog prostora na moderan i kvalitetan način, po evropskim standardima uz minimalne cijene.

Predsjednik nikšićke Opštine, Veselin Grbović ozvaničio je početak rada somboličnim presijacanjem vrpce i kazao da otvaranje Tržnog centra Laković, istoimene kompanije iz Podgorice, ima višestruk značaj za grad.

„Ovo je još jedna potvrda da investitori vjeruju u politiku lokalne uprave i novac ulažu u našu opštinu, a tržište u Nikšiću dobija izuzetnu konkurenciju, čime se uvećava kvalitet usluga i konkurentnost cijena. U ovom objektu biće uposleno i oko 250 naših sugrađana“, rekao je Grbović.

On je ocijenio da je trgovinski lanac Laković odavno u Crnoj Gori i u okruženju prepoznat kao sinonim za kvalitet, dobru uslugu i prihvatljive cijene.

Prema njegovim riječima, kompanija Laković je na donedavno zapuštenom prostoru izgradila centar sa svom neophodnom infrastrukturom, parking prostorima, zelenim površinama.

„Lakovići su Nikšiću dali i vrijednu donaciju – skver ispred centra, koji je omogućio bezbjedniji saobraćaj na ovom dijelu Bulevara 13. jul. Taj gest predstavlja izuzetan primjer partnerskog odnosa preduzetnika i lokalne uprave“, kazao je Grbović.

Tržni centar Laković napravljen je za 86 dana od dobijanja građevinske dozvole, pripremni radovi počeli su 22. avgusta, a u izgradnji je učestvovalo više od 20 kompanija sa više od 300 radnika.

U diskontu Laković, koji se prostire na tri hiljade kvadrata, kako je saopšteno, obezbijeđen je širok asortiman prehrambene i neprehrambene robe i najniže cijene, jer se vodilo računa o svakom potrošaču, njihovim navikama i mogućnostima.

Tržni centar u Nikšiću je osmi objekat kompanije Laković.

(Mina-business)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније