Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 02. 2013. 14:41   >>  14:42

ODBOR ZA EKONOMIJU

Damjanović očekuje efikasnije suzbijanje sive ekonomije

Predsjednik odbora za ekomoniju Aleksandar Damjanović ocjenjuje da je Vlada napravila dobar potez kada je formirala radni tim koji će raditi na suzbijanju sive ekonomije i rada na crno, baviti se kontrolom prometa akciznih proizvoda i izdavanja fiskalnih računa.

,,Činjenicom da je formiran Vladin tim koji će  uključiti predsjednike institucija pa i Skupštinu Crne Gore, definitivno je i pokazano da u ovom trenutku Crna Gora nema dovoljno ni institucionalne  ni normativne strukture koja bi se efikasno obračunala sa sivom ekonomijom odnosno korupcijom.  Računam da će radna grupa  u nekom kratkom roku završiti svoj dio posla i predložiti neophodne mjere kako bi se stalo na put sivoj ekonomiji koja zaista razara ekonomsko biće Crne Gore’’, kazao je Damjanović za radio Antena M. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније