Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

01. 02. 2013. 13:50 >> 13:55

ODLOŽENO

Željezara nastavlja proizvodnju iduće sedmice

Proizvodnja u Željezari Toščelik biće nastavljena naredne sedmice iako je to bilo najavljeno za danas .

Radio Crne Gore saznaje da je, zbog neracionalnog poslovanja u Čeličani, u toku rekonstrukcija pojedinih postrojenja, kako bi se uz manji trošak proizvodilo više čelika.

U Čeličani je proizvodnja prekinuta 23.januara 2013., kada su radnici poslati na odmor, uz obrazloženje da se čeka potpisivanje ugovora o isporuci struje.

Prije dva dana Elektroprivreda i Željezara su potpisale ugovor, koji će važiti do 1. maja ove godine, jer uprava fabrike nije mogla da odredi godišnje potrebe za strujom, pošto nema određen plan proizvodnje.

Prije prekida proizvodnje, u Čeličani se radilo samo u trećoj smjeni, kada je niža cijena struje, dok se u Kovačnici proizvodilo u sve tri smjene.

  Anka Perović-Radović, Radio Crne Gore

 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније